Saturday, July 27, 2019

Inspiration - StrailBoard




Zdravo devojke, dugo nisam pisala o ovakvim proizvodima. Jedva cekam da vas upoznam sa ovom kompanijom i njihovim proizvodima za koje smatram da su izuzetno kvalitetni.
StrailBoard je jedan od najboljih proizvodjaca elektricnih Electric Skateboard u Kini, sa svojom vlastitom fabrikom. Osim proizvodjaca, oni su i dobavljaci, tako da se bave i veleprodajom. Pored jeftinih cena, dobicete kvalitet i vrhunsku uslugu. Na njihovom sajtu mozete procitati komentare zadovoljnih kupaci, sto i jeste najbitnije i validnije. Ovo je kompanija koja se dugo bavi ovim poslom i ima vrhunske rezultate. Ovde mozete procitati nesto vise o njima.

Sta je elektricni Skateboard?

Elektricni Skateboard je zapravo inteligentan Skateboard. Dolazi sa baterijom. Brzina se kontrolise preko daljinskog upravljaca. Svi proizvodji imaju sertifikate. StrailBoard ima profesionalne ljude i tim. Zele da budu najbolji i najprofesionalniji na trzistu. U fabrici se vodi racuna i o najmanjim detaljima, kao i prilikom pakovanja proizvoda. Na njihovom sajtu detaljno je predstavljen proces izrade, izgled masina i slicno. U ponudi imaju nekoliko vrsta elektricnih Skateboardova. Sto se mene tice odlicna stvar. Sada cu vam detaljnije opisati svaki njihov proizvod. Skejteri sada mogu da putuju i uzbrdo! Ovo je nesto sto je danas vrlo popularno i olaksava putovanja po gradu!

ENG:

Hi, girls, I have not written about such products for a long time. I can hardly wait to get to know you about this company and their products that I think are of great quality.

StrailBoard is one of the best manufacturers of Electric Skateboard in China, with its own factory. Apart from the producers, they are also suppliers, so they deal with wholesale. In addition to cheap prices, you will get quality and superior service. On their site you can read the comments of satisfied bathers, which is the most important and valid. This is a company that has been engaged in this business for a long time and has excellent results. Here you can read more about them.


What is an Electric Skateboard?


The Electric Skateboard is actually an intelligent Skateboard. Comes with a battery. The speed is controlled by the remote control. All products have certificates. StrailBoard has professional people and a team. They want to be the best and the most profitable in the market. The factory also keeps track of the smallest details, as well as when packaging the product. On their site, the process of making, the appearance of machines and the like are presented in detail. There are several types of electric Skateboards available. What a great deal about me is. Now I will describe in more detail each of their products. Skaters now can travel uphill! This is something that is very popular today and makes travel easier by city!



Strailboard Mini Plus (28") Electric Skateboard with Wireless Remote Control

 

Prvi proizvod koji cu vam pokazati jeste otporan na vodu i udarce, ima daljinski upravljac,  ima 3 brzine: brzi mood 38 km/h, srednji mood 30 km/h i spori mood 20 km/h. Sa baterijom do 30 km, u svakom trenutku mozete proveriti koliko vam je baterije preostalo. Maksimalna nosivost je 150 kg. Sam proizvod je tezak 7,6 kg.

Strailboard V2 (35") Electric Skateboard SUV Replacement Tire Motorized Longboard


Ovaj proizvod je nesto veci i tezi od prethodnog. Tezina samog proizvoda je 8 kg. Ima jednu sigurnosnu lampicu. Ima 3 brzine kao i proizvod gore prikazan. Preko daljinskog upravljaca uticete na ubrzanje i kocenje. Vodootporan i otporan na udarce, a bitno je da se lagano i glatko povecava brzina.






Strailboard V2 Pro (38") Dual Motor Wheel Off Road Electric Skateboard


Ovaj proizvod je nesto veci i tezi od prethodnog. Tezina samog proizvoda je 8,4 kg. Ima 3 brzine kao i proizvod gore prikazan. Preko daljinskog upravljaca uticete na ubrzanje i kocenje. Vodootporan i otporan na udarce, a bitno je da se lagano i glatko povecava brzina. 






Strailboard Mini 28 Inch Electric Skateboard for Kids with Dual LED Light


Ovo je model za decu. Zanimljiv, mali, izuzetno dizajniran. Tezak je samo 4,5 kg. Sto znaci da je najlaksi Skateboard na svetu. Sto naravno pogoduje deci i tinejdzerima. Odlicna stvar! Nosivost mu je 100 kg. Maksimalna brzina je 25 km/h, sto je bitno kada je bezbednost dece u pitanju. Ima daljinski upravljac, i laku kontrolu za napred nazad. Ima led sigurnosno svetlo, sto je jos jedna bitna stavka kada su deca u pitanju. Moze se napuniti za manje od dva sata. 


No comments:

Post a Comment