Wednesday, March 14, 2018

Zakon privlacenja? Da li ga koristim? ( Law of attraction )



Proteklih mesec dana razmisljala sam o pokretanju nove rubrike na blogu. Mislim da je vreme za neke malo licnije postove, razmenu misljenja, neke savete i preporuke koje bih podelila sa vama. Verujem da je danas vecina ljudi cula za takozvani Zakon Privlacenja. Sta on predstavlja za mene, kako radi, kako ga ja koristim i kako sve to primeniti u zivotu, pokusacu da prikazem i obradim bar jednom mesecno. 

Odakle poceti? Toliko toga  se moze reci o ovoj temi, a sa druge strane, sto sam vise citala, ucila i istrazivala, vise sam i shvatala da je zapravo sve toliko jednostavno i da se moze sazeti u jednu recenicu. Ono sto nisam naucila studirajuci psihologiju, ili sam na studijama samo zagrebala povrsinu, potrudila sam se da saznam sama.

Za mene Zakon privlacenja nije nikakva mistika, vec filozofija zivota, nacin na koji funkcionise svet, delom naucno dokazano, potvrdjeno i potkrepljeno dokazima. Kvantna fizika je odavno dokazala da je sve energija, da sve emituje odredjenu energiju, tj vibrira odredjenom frekvencijom. Nase je samo da prakticno i u svoju korist iskoristimo to. Da bi nam se neka energija vratila, prvo je mi moramo poslati.




Kako radi zakon privlacenja i kako ga ja koristim? To nije nesto sto cete ovog trena aktivirati, radice pola sata ili dva dana, i onda cete ga deaktivirati. Zakon privlacenja radi i kada ga mi ne koristimo svesno i onako kako zelimo. Mi saljemo energiju stalno, svakog trena. Bas iz tog razloga, toliko se potencira na pozitivnom nacinu  razmisljanja. Kroz takav nacin razmisljanja saljemo onu energiju, koju zelimo da dobijemo natrag kroz dogadjaje, situacije i ljude koje srecemo. Medjutim, da li je samo pozitivno razmisljanje dovoljno? Neka literatura je ovaj deo objasnila sturo, zapostavljajuci najvazniji deo - nase emocije. Elektromagnetno polje naseg srca je mnogo jace od elektromagnetnog polja mozga, te se izvodi logican zakljucak zasto ce se nesto ostvariti brze ako potice iz srca, tj ako su ukljucene i nase emocije.

Kroz ovaj uvodni post, letela sam na sve strane. U narednim temama krenucemo detaljno, o paralelnim realnostima, kreiranju, otpustanju, paradoksu zeljenja, o knjigama koje su meni pomogle da razjasnim sve ovo, kako primeniti zakon privlacenja u praksi...

Za sva pitanja, predlaganje tema, individualne treninge, mozete mi pisati na email itsmetijana@gmail.com .





17 comments:

  1. Wow, so many food on the table :D
    You look wonderful!

    Sakurakotoo ❀ ❀ ❀

    ReplyDelete
  2. Great post
    Kisses
    https://midnighttrendy.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  3. I've heard a lot about it, sound interesting! Great pictures too!
    Have a lovely day :)
    Rosanna x
    Rose's Rooftop

    ReplyDelete
  4. Same here, I belive in the LOA! www.thebikinifashionista.com

    ReplyDelete
  5. Nice picture and you look so beautiful!
    Have a nice week,
    Christine

    ReplyDelete
  6. Ja sam neko ko je od nedavno pcoeo da ga koristi i ima velikog uspeha! Apsolutno jesam za!
    I drago mi je da vidim da neko pise na ovu temu, predivan post!

    ReplyDelete
  7. Lovely blog! :)
    blaack-pearl.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Such a beautiful picture!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ReplyDelete
  9. Such a lovely picture!You look gorgeous:-)

    http://www.lostindaydreams.com/

    ReplyDelete
  10. Muy guapa, como siempre. Que disfrutes de la comida. Besos!!!

    ReplyDelete
  11. Hey Gorgeous Dear,..
    I really like your blog, it's so useful and amazing post.I'm so happy and thanks dear for sharing....

    https://www.lukhidiamond.com/

    ReplyDelete